Kontakt

Createks d.o.o.
Pinturska 21F, Hrasce
10020 Zagreb, Croatia

tel. +00385 1 622 56 43
fax. +00385 1 622 56 43
mob. +00385 95 914 70 48
info@createx.hr

O nama

Vizija

Naša vizija je postati građevinsko poduzeće koje će uvijek biti vaš prvi izbor. A naš prvi izbor uvijek će biti uspjeh temeljen na kvalitetnom odnosu s klijentima i poslovnim partnerima, te zavidnoj razini spajanja stečenih znanja i novih tehnologija.
Tvrtka Createks d.o.o. želi biti sinonim prepoznatljive kvalitete izvedenih radova i usluga uz strogo poštivanje unaprijed ugovorenih rokova i cijena.

Misija

Misija našeg poduzeća je uspostaviti trajne odnose s našim klijentima, ispuniti i premašiti njihova očekivanja i pridobiti njihovo povjerenje. Dogovorene poslove za naše klijente obavljamo na najvišoj razini kvalitete usluge u graditeljstvu koja podrazumijeva poštivanje rokova i cijena, te izbor i upotrebu najboljih materijala.
Naša misija je poslovati, razvijati se i rasti zajedno sa našim klijentima i partnerima – na uzajamno poslovno zadovoljstvo i obostranu korist. Ostvarenje naših strateških i operativnih ciljeva zasniva se na poštivanju poslovne etike kako u odnosu prema našim kupcima i poslovnim partnerima, tako i prema zaposlenicima tvrtke.
Slijedeći zahtjeve modernog življenja gradimo poštujući standarde i potrebe modernog i praktičnog čovjeka, uz korištenje ekoloških i prirodnih materijala, te najmodernijih tehnologija građenja. To je ono što nas čini pravim izborom za naše kupce i zaposlenike.

Trudili smo se stvoriti efikasnu organizacijsku strukturu tvrtke koja je sposobna realizirati sve ugovorene poslove i stalno se prilagođavati dinamici i potrebama građevinskog tržišta. Tvrtka zapošljava građevinske radnike raznih struka i kvalifikacija potrebnih za kvalitetno obavljanje povjerenih joj poslova, a pored ekipe angažirane na terenu ponosni smo i na visokokvalificirani stručni kadar. Očekujemo i nagrađujemo vlastitu inicijativu, timski rad i predanost ciljevima tvrtke. Činjenicu stalnog napretka i dobrog vođenja tvrtke, potvrđuje zadovoljstvo naših klijenata i poslovnih partnera, te cijelog našeg tima.

Garancija kvalitete


Građevinske radove izvodimo u skladu sa zakonskim normama i za izvođenje istih posjedujemo licencu – Suglasnost Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva za građenje građevina IV skupine zahtjevnosti.

Većinu građevinskih radova tvrtka izvodi svojim kapacitetima, a manji dio obrtničkih (većinom instalacijskih) radova ustupa podizvođačima. S punim povjerenjem možete nam se obratiti za izgradnju svih vrsta objekata visokogradnje.

Sve naše usluge možemo vam ponuditi na teritoriju cijele Republike Hrvatske. Radove izvodimo s vlastitim materijalom ili prema dogovoru s materijalom od potencijalnog kupca.